مهاجرت به گرجستان

گرجستان کشوری در قاره‌ی آسیا و در همسایگی اروپای شرقی است. پایتخت این کشور تفلیس است که شهر بسیار زیبایی است و مکان‌های دیدنی بی‌شماری دارد. این کشور دارای اقلیمی منحصربه‌فرد است و هر چهار فصل در آن دیده می‌شود. کشور گرجستان کشوری عمدتا کوهستانی است که بیش از ۸۰ درصد مساحت آن را کوهستان‌ها پوشانده است. اگر می‌خواهید درباره‌ی شرایط مهاجرت به گرجستان بیشتر بدانید و قصد مهاجرت به این کشور را دارید با مجله گردشگری دور و نزدیک همراه باشید.  خرید ارزان.بلیط هواپیما

مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان طریق خرید ملک

یکی‌ از روش‌های مهاجرت به گرجستان خرید ملک است و در این روش باید برای دریافت اقامت گرجستان یک ملک را در این کشور خریداری کنید. ارزش ملک خریداری شده باید حداقل ۳۵۰۰۰ دلار باشد (جدیدا لایحه‌ای تصویب شده و ارزش ملک را ۱۰۰ هزار دلار عنوان کرده است ولی هنوز تصویب و اجرایی نشده است). شما در این روش اقامت یک ساله‌ی کشور گرجستان را دریافت می‌کنید و می‌توانید آن را هر سال تمدید کنید. در این روش سند ملک به نام شما زده می‌شود و شما می‌توانید پس از پنج سال اقامت دائم این کشور را دریافت کنید. لازم به ذکر است که در این روش شما علاوه بر خودتان می‌توانید برای اعضای خانواده‌تان هم اقامت دریافت کنید. روند اداری این کارها باید توسط یک وکیل حرفه‌ای انجام شود تا بتواند از طریق کفالت برای همسر و فرزندان شما هم اقامت بگیرد. خرید ارزان بلیط تهران تفلیس | بلیط تفلیس تهران

مهاجرت به گرجستان از طریق دریافت ویزای کار

در این روش شما باید به عنوان یک کارمند معتبر در یکی از شرکت‌های گرجستانی مشغول به کار شوید و باید ماهیانه مالیات خود را بپردازید تا درباره‌ی تمدید اقامت شما تصمیم‌گیری شود. این کار به دو صورت امکان‌پذیر است:

اولین روش اخذ اقامت کارمندی با درخواست کمتر از یک ماه است. در این روش شما کمتر از یک ماه کارت اقامت کشور گرجستان را دریافت خواهید کرد. توجه داشته باشید که حضور داشتن در کشور گرجستان و اشتغال در محل مورد نظر شرط لازم و ضروری برای این نوع اقامت است.

دومین روش اخذ اقامت کارمندی با درخواست دو ماهه است. در این روش کارهای اقامتی شما در طی دو ماه انجام خواهد شده و شما پس از دو ماه کارت اقامت خود را دریافت می‌کنید. در این روش شما نسبت به روش اول که دریافت اقامت کارمندی یک ماهه است، هزینه‌ی کمتری را پرداخت خواهید کرد.

مهاجرت به گرجستان از طریق سرمایه گذاری

 مهاجرت به گرجستان

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به گرجستان سرمایه‌گذاری در این کشور است. در این روش شما باید برای اخذ اقامت کشور گرجستان مبلغی معادل ۳۰۰ هزار دلار را در بخش‌های اقتصادی کشور گرجستان سرمایه‌گذاری کنید. برای انجام این کارها شما به یک وکیل ماهر نیاز دارید تا بتوانید سریع‌تر کارهای اقامت خود را انجام دهید. این روش اخذ اقامت برای سرمایه‌گذاران و کسانی که تمکن مالی دارند بهترین و آسان‌ترین شیوه‌ی دریافت اقامت است. ارزان ترین کشورهای مهاجر پذیر

مهاجرت به گرجستان از طریق ازدواج

مانند هر کشور دیگری مهاجرت از طریق ازدواج یکی از آسان‌ترین روش‌های دریافت اقامت است که البته مراحل خاص خود را دارد. ازدواج با یک شهروند گرجستانی یکی از شیوه های اخذ اقامت این کشور است و برای اینکه بتوانید با یک فرد گرجستانی ازدواج کنید و اقامت این کشور را دریافت کنید باید ثابت کنید که مجرد هستید و اگر تا به حال ازدواج نکرده‌اید آن را با مدرک ثابت کنید و اگر طلاق گرفته‌اید مدارک معتبری ارائه دهید. یک ماه بعد از ازدواج با یک فرد گرجستانی شما می توانید اقامت خود را دریافت کنید. اثبات حقیقی بودن ازدواج و عدم صوری بودن آن یکی از شرایط ضروری دریافت این نوع اقامت است.

مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان از طریق ثبت شرکت

در این روش باید به خاطر داشته باشید که شما موظف به پرداخت مالیات هستید. هرگاه شرکتی را راه‌اندازی کردید و حسابدار، حساب شرکت، حساب شخصی و کارمند گرجستانی داشتید بعد از سه ماه می‌توانید برای دریافت اقامت خود اقدام کنید. فعال کردن شرکت در گرجستان تنها راه اخذ اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت است و معمولا دو تا سه ماه زمان می‌برد تا بتوانید کارت اقامت خود را دریافت کنید. در ابتدا که شرکت خود را تاسیس می‌کنید معمولا اقامت شش ماهه دریافت می‌کنید و بعدا اقامت شما سالانه و یا هر سه سال یکبار (بستگی به شرایط دارد) تمدید خواهد شد. بهترین زمان سفر به گرجستان

مهاجرت به گرجستان از طریق دریافت ویزای تحصیلی

یکی از روش‌های مهاجرت به گرجستان دریافت ویزای تحصیلی این کشور است که راهی بسیار ارزان‌قیمت برای اخذ اقامت کشور گرجستان است ولی نکته‌ی منفی آن این است که در این روش شما بعد از گذشت شش سال موفق به دریافت اقامت کشور گرجستان نخواهید شد و اقامت دائم شامل حال دانشجویان نمی‌شود. معمولا افراد برای اخذ اقامت گرجستان از روش تحصیلی اقدام می‌کنند و پس از اینکه وارد آن کشور شدند سعی می‌کنند تا از طریق کار در کشور گرجستان اقامت این کشور را دریافت کنند.  اصلی ترین شرایط مهاجرت