مهاجرت به کشور مالتا

کشور مالتا کشوری کوچک و عضو اتحادیه اروپا است.  شرایط زندگی خوب و کیفیت بالای زندگی، آب و هوای عالی و زبان انگلیسی به همراه هزینه‌های پایین زندگی کشور مالتا را به کشوری ایده‌آل برای مهاجرت تبدیل کرده است. با مجله گردشگری دور و نزدیک همراه باشید تا با شرایط مهاجرت به مالتا آشنا شوید. خرید ارزان بلیط هواپیما

درباره کشور مالتا

مهاجرت به مالتا

مجمع‌الجزایر مالتا در فاصله‌ی ۱۰۰ کیلومتری از سواحل سیسیل در دریای مدیترانه واقع شده است. این کشور یک کشور مستقل است و عضو اتحادیه‌ی اروپا است. این کشور تاریخی در گذشته بخشی از کشور ایتالیا بود که در سال ۱۹۶۴ استقلال پیدا کرد و پایتخت آن شهر «والتا» نام دارد. این جزیره‌ی کوچک دارای معماری‌های قدیمی و بسیار زیبایی است و چند نمونه از آثار تاریخی این کشور در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفته‌اند. موقعیت جغرافیایی کشور مالتا و قرارگیری آن بین قاره‌های اروپا، آفریقا باعث شده کشوری با تنوع فرهنگ‌ها و زبان‌ها باشد. اصلی ترین شرایط مهاجرت

مهاجرت به مالتا و مزایای آن

اخیرا کشور مالتا به یکی از کشورهای ایده‌آل برای مهاجرت تبدیل شده است. عضویت اتحادیه‌ی اروپا، آب و هوای خوب، کیفیت بالای زندگی، مالیات پایین، امنیت، زبان انگلیسی و هزینه‌های پایین زندگی از ویژگی‌های مثبت این کشور هستند. از مزایای مهاجرت به مالتا می‌توان به سفر به کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا، عدم محدودیت دوران اقامت در این کشور، افتتاح حساب بانکی شخصی در بانک‌های اروپایی و معافیت مالیاتی اشاره کرد. روش‌های مختلفی برای مهاجرت به مالتا وجود دارند که در ادامه درباره‌ی هرکدام از آن‌ها بیشتر خواهید خواند.

مهاجرت به کشور مالتا از طریق تحصیل

مهاجرت به مالتا

یکی از روش‌های مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در این کشور است. متقاضیان می‌توانند در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در کشور مالتا به تحصیل بپردازند. تحصیل در مالتا به زبان انگلیسی خواهد بود بنابراین گذراندن دوره‌های زبان انگلیسی هم لازم است. دوره‌های زبان انگلیسی در مالتا دوره‌های ۴، ۸ و ۱۲ ماهه هستند و هزینه‌ی گذراندن دوره‌ها از ۸ تا ۱۶ میلیون تومان خواهد بود. ارزان‌ترین کشورها برای مهاجرت

مهاجرت به کشور مالتا از طریق کار

همانند دیگر کشورهای اروپایی، برای کار در کشور مالتا باید پیش از دریافت دعوت‌نامه‌ی کاری مدت مشخصی را صبر کنید. شرکت کارفرما باید قوانین جذب نیرو را رعایت کند. طیق قوانین استخدامی، لازم است آگهی استخدام سه ماه در کشور مالتا منتشر شود. اگر فردی برای موقعیت کاری پیدا نشد، آگهی شغلی سه ماه دیگر در اتحادیه‌ی اروپا انتشار پیدا خواهد کرد و در صورتی‌که متقاضی برای انجام کار پیدا نشود کارفرما می‌تواند برای مهاجرین دعوت‌نامه یا پیشنهاد کار ارسال نماید. برای دریافت اقامت کاری به مدارکی ازجمله ویزا، گذرنامه و کپی از صفحات، دو قطعه عکس، گواهی سلامت، ارائه گواهی تمکن مالی می‌توان اشاره کرد.

مهاجرت به کشور مالتا از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به کشور مالتا از طریق دریافت ویزی ازدواج با یک شهروند مالتی است. البته دریافت تابعیت از طریق ازدواج شرایط خاصی دارد که در صورت دارا بودن شرایط، فرد متقاضی می‌تواند اقامت مالتا را دریافت کند. افرادی که قصد دارند از طریق ازدواج اقامت مالتا را بدست بیاورند باید حقیقی بودن ازدواج را به اداره‌ی مهاجرت یا سفارت این کشور اثبات کنند. برای دریافت تابعیت هم باید پنج سال از زندگی مشترک فرد متقاضی با تبعه‌ی مالتی گذشته باشد و پس از طی شدن روند اداری و بررسی مدارک نتیجه حاصل خواهد شد. سخت ترین کشورها برای مهاجرت

مهاجرت به کشور مالتا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به مالتا

افرادی که قصد دارند در کشور مالتا سرمایه‌گذاری کرده و از این طریق اقامت این کشور را دریافت کنند، باید شرایط این کار را داشته باشند. از سال ۲۰۱۴ امکان سرمایه‌گذاری در این کشور فراهم شده است. برای سرمایه‌گذاری در مالتا متقاضیان باید حتما حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند، گواهی عدم سوپیشینه و گواهی تاییدیه‌ی سلامت را هم ارائه دهند. یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در مالتا سرمایه گذاری در اوراق بهادار است. متقاضی باید حداقل ۲۵۰ هزار یورو به مدت ۵ سال در دستگاه‌های مالی مورد تایید کشور سرمایه‌گذاری کند. پس از ۵ سال این مبلغ بازگردانده می‌شود یا ممکن است به مبلغ ۱۰۰ هزار یورو در دستگاه‌های دولتی سرمایه‌گذاری شود. از دیگر روش‌های مهاجرت به مالتا می‌توان به خرید ملک در این کشور اشاره کرد. در این روش باید متقضی حداقل ۵ سال در این کشور زندگی کند و مبلغ خرید ملک باید حداقل ۳۵۰ هزار یورو باشد. اجاره‌ی ملک روش دیگری است که در آن متقاضی باید به مدت ۵ سال سالیانه ۱۶ هزار یورو به عنوان اجاره پرداخت کند. روش سوم مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری کمک بلاعوض به دولت کشور مالتا است که صرف سلامت اجتماعی، آموزش و اشتغال‌زایی خواهد شد. متقاضی اصلی مبلغ ۳۰ هزار یورو، همسر متقاضی ۵ هزار یورو، فرزند کودک ۵ هزار یورو، فرزندان مجرد ۱۸ تا ۲۶ ساله ۵ هزار یورو و پدر و مادر وابسته ۵ هزار یورو باید به عنوان کمک بلاعوض به دولت مالتا پرداخت کنند تا بتوانند اقامت این کشور را دریافت کنند.