مهاجرت به دبی

دبی بزرگ‌ترین شهر در کشور امارات متحده‌ی عربی است. این شهر در جنوب کشور ایران قرار دارد و آب و هوای گرم و خشکی دارد. دمای هوا در این کشور در فصل تابستان حدود ۴۰ درجه در روز و هنگام شب به ۳۰ درجه می‌رسد. این شهر در فصل زمستان هم هوای گرمی دارد و دمای هوا در روز ۲۳ درجه  بوده و در شب به ۱۴ درجه می‌رسد. شهر دبی شهر شیخ‌نشین و مسلمان‌نشین است و بیستمین شهر گران‌قیمت جهان محسوب می‌شود که گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند. اگر قصد مهاجرت به دبی را دارید و می‌خواهید روش مهاجرت به دبی را بیشتر بدانید با مجله گردشگری دور و نزدیک

همراه باشید. خرید ارزان.بلیط هواپیما

مهاجرت به دبی

روش مهاجرت به دبی

 مهاجرت به دبی از طریق کار 

اقتصاد دبی همواره در حال رشد است و سالها است که مهاجرت نقش مهمی در توسعه و پیشرفت دبی ایفا می‌کند. در روش مهاجرت به دبی از طریق کار پس اینکه وزارت کار دبی تایید کرد که هیچ فرد تبعه‌ی امارات واجد شرایط انجام این کار نیست و کسی برای این شغل اقدام نکرده است، کارفرما می‌تواند درخواستی را از طرف کارمند غیر اماراتی خود ارائه دهد. اگر این درخواست تایید شود به فرد ویزای کاری داده می‌شود که این ویزا معمولا دو سال اعتبار دارد. زمانی که فردی وارد این کشور می‌شود باید با در دست داشتن مدارک لازم به مراکز خدمات مربوط به کارت رفته و کارت شناسایی دریافت کند. فردی که در دبی اقامت می‌کند باید دارای سلامت پزشکی هم باشد که این موضوع باید با ارائه‌ی مدارک معتبر اثبات شود. قوانین دبی

 مهاجرت  به دبی از طریق ازدواج

ازدواج با یک شهروند تبعه‌ی امارات بستگی به دین و مذهب نفر دوم دارد. اگر فرد مسلمان باشد و همه‌ی مدارک خود را ارائه دهد دادگاه می‌تواند با ازدواج موافقت کند. بستگان مردِ عروس (پدر، برادر و …) برای اعلام رضایت خود از این ازدواج باید در دادگاه حضور داشته باشند. اگر فرد مسیحی باشد و ازدواج در کلیسا انجام شود زن و شوهر باید یک نسخه از سند ازدواج خود را به دادگاه یا وزارت امور خارجه ارائه دهند. بعد از ازدواج آن فرد باید سه سال در دبی اقامت داشته باشد و با مدرک معتبر ثابت کند که تابعیت قبلی خود را ترک کرده است تا بتواند تابعیت کشور امارات را هم دریافت کند. اگر فردی که قصد ازدواج دارد قبلا ازدواج کرده یا طلاق گرفته باشد باید مدارک معتبری را به مراجع مربوطه ارائه دهد و ثابت کند که طلاق گرفته است. لازم به ذکر است که اثبات حقیقی بودن ازدواج و صوری نبودن آن ضرورت دارد.

 مهاجرت به دبی

مهاجرت به دبی از طریق تحصیل 

دانشجویانی که در دانشگاه‌های دبی تحصیل می‌کنند به راحتی می‌توانند برای ادامه‌ی تحصیل به دانشگاه‌های کشورهای آمریکا، انگلیس و کانادا انتقالی بگیرند و اقامت این کشور را به دست بیاورند. اگر دو یا سه سال در دانشگاه‌های دبی به تحصیل مشغول شوید خیلی راحت می‌توانید برای ادامه‌ی تحصیل به این کشورها درخواست بدهید. برای اخذ اقامت تحصیلی در دانشگاه‌های دبی باید مدرک آیلتس با حداقل نمره ی ۶ را داشته باشید زیرا معمولا در دانشگاه‌های بین‌المللی دبی تدریس به زبان انگلیسی انجام می‌شود. دانشگاه‌های دبی و کشور امارات در دنیا دارای رنکینگ بالایی هستند و خدمات خوبی را به دانشجویان خود عرضه می‌کنند. ارزان ترین کشورهای مهاجر پذیر

 مهاجرت به دبی از طریق خرید ملک 

خرید ملک در دبی هم در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است و با این کار کمک شایانی به رشد اقتصاد دبی هم می‌شود. با این روش شما می‌توانید ملکی را در دبی خریداری کنید و ویزای اقامت دو ساله را دریافت کنید. پس از اینکه ملک را خریداری کردید باید ثابت کنید که تمکن مالی دارید (زیرا در مدت اقامت خود در دبی نمی‌توانید به هیچ کاری مشغول شوید) و ملکی که خریداری می‌کنید نباید کمتر از یک میلیون درهم ارزش داشته باشد. پس از این دو سال می‌توانید برای اقامت دائم درخواست کنید و به فعالیت تجاری و کاری هم مشغول بشوید. کسانی که در دبی ملکی را خریداری کنند خیلی راحت می‌توانند برای خود و خانواده‌شان درخواست ویزا هم بدهند زیرا با خرید ملک به اقتصاد دبی هم کمک می‌کنند.  بلیط تهران دبی | بلیط دبی تهران با قیمتی استثنائی

 مهاجرت به دبی

 مهاجرت به دبی از طریق کارآفرینی 

یکی از روش های مهاجرت به دبی از طریق کارآفرینی است. دولت دبی از طرح‌های کارآفرینی حمایت می‌کند و طرح‌های مختلفی برای این کار ارائه می‌دهد. دولت دبی به افرادی که کارآفرین هستند حمایت و کمک‌های مالی چشمگیری هم ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با ثبت یک شرکت شخصی این ویزا را دریافت کنید. شما با ثبت شرکت مجوز تجارت در دبی دریافت می‌کنید و می توانید به عنوان یک شریک تجاری برای اقامت آن هم درخواست کنید. روند ثبت شرکت و اخذ اقامت معمولا یک ماه و نیم طول می‌کشد و شما ملزم به ارائه‌ی همه‌ی مدارک لازم هستید. زمانی که موفق به دریافت این ویزا شدید می‌توانید برای ویزای خانوادگی هم اقدام کنید. اصلی ترین شرایط مهاجرت

 

 

امتیاز