تایلند کشوری در جنوب شرقی قاره‌ی آسیا است که در یک منطقه‌ی گرمسیری واقع شده است. طبیعت زیبا و آثار تاریخی این کشور هر سال گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند. تایلند یکی از کشورهایی است که افرادی که به دلایل مختلف قصد مهاجرت دارند آن را به عنوان خانه‌ی دوم خود انتخاب می‌کنند. اگر شما هم قصد مهاجرت به تایلند را دارید با مجله دور ونزدیک  همراه باشید تا  با قوانین مهاجرت به تایلند آشنا شوید. خرید بلیط هواپیما

درباره کشور تایلند

مهاجرت به تایلند

تایلند یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است و یکی از مقاصد محبوب گردشگری به‌شمار می‌رود. این کشور به کشور هزار معبد معروف است و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی آن را به یکی از پربازدیدترین مقاصد گردشگری تبدیل کرده‌اند. البته تایلند را نمی‌توان جزو کشورهای مهاجرپذیر قرار داد. اقامت شما در تایلند هرگز به اقامت دائم تبدیل نخواهد شد و هر سال نیاز به تمدید دارد.

مهاجرت به تایلند از طریق دریافت ویزای کار

افرادی که قصد دارند در کشور تایلند مشغول به کار شوند و توسط یک شرکت تایلندی به کار دعوت شده‌اند، می‌توانند با دریافت ویزای کاری تایلند وارد این کشور شده و مشغول به کار شوند. بهترین کشورها برای زندگی

مهاجرت به تایلند از طریق دریافت ویزای ازدواج

یکی از راه‌های مهاجرت به تایلند از طریق ازدواج با یک فرد تایلندی و دریافت ویزای ازدواج تایلند است. پس از ازدواج با یک فرد تایلندی، متقاضی باید مدارک لازم را به پلیس مهاجرت ارائه دهد تا بتواند برای دریافت اقامت تایلند اقدام کند. البته این روش، روش چندان راحتی برای برای دریافت اقامت نیست زیرا دولت تایلند تضمین‌های سختی را برای اثبات حقیقی بودن ازدواج و دوام آن خواستار است. برای دریافت اقامت تایلند از طریق ویزای ازدواج، شما باید به دولت این تضمین را بدهید که ازدواجتان حداقل به مدت ۵ سال ادامه خواهد داشت و شما قادر خواهید بود ماهانه ۷۵ هزار بات درآمد داشته باشید. باید توجه داشته باشید که ویزای ازدواج که یک ساله است و باید هر سال تمدید شود نمی‌تواند باعث شود به‌راحتی در تایلند مشغول به کار شوید. برای کار در تایلند باید حتما ویزای کاری این کشور را دریافت کنید.

 

مهاجرت به تایلند از طریق دریافت ویزای تحصیلی

مهاجرت به تایلند

یکی دیگر از راه‌های مهاجرت به تایلند اقدام برای تحصیل در این کشور و دریافت ویزای تحصیلی است. کشور تایلند در زمینه‌ی تحصیلات پیشرفت زیادی داشته است. در مقایسه با دیگر کشورهای هم‌رده‌ی خود، هزینه‌ی تحصیلات و زندگی در تایلند کمتر و معقول‌تر است. ویزای تحصیلی تایلند در ابتدا سه ماهه است و سپس به‌صورت سالیانه قابل تمدید است. اقامت از طریق ویزای تحصیلی یکی از آسان‌ترین و مطمئن‌ترین روش‌های دریافت اقامت است. برای دریافت ویزای تحصیلی می‌توانید در موسسات زبان تایلندی و زبان انگلیسی که مورد تایید سفارت و اداره‌ی مهاجرت تایلند هستند ثبت‌نام کنید. توجه داشته باشید که دریافت این ویزا هم مانند ویزای ازدواج، نمی‌تواند باعث شود که اجاز‌ه‌ی کار در تایلند داشته باشید. مهاجرت بدون کرت پایان خدمت

مهاجرت به تایلند از طریق سرمایه‌ گذاری

مهاجرت به تایلند

افرادی که تقاضی مهاجرت به تایلند هستند می‌توانند از طریق راه‌اندازی کسب و کار در تجارت و یا حتی خرید ملک در این کشور برای اقامت اقدام کنند. یکی از راه‌های اقامت در تایلند از طریق خرید ملک (نه زمین) است که به افراد اجازه‌ی اقامت سالیانه را می‌دهد.

برای ثبت شرکت در تایلند باید حتما دو شریک تایلندی داشته باشید که صاحب ۵۱ درصد از سهام شرکت باشند. همچنین لازم است در شرکت شما، به ازای هر ۱ خارجی ۴ تایلندی به‌ کار مشغول باشند. فرد متقاضی برای اخذ اقامت از این طریق باید مدارک مورد نظر را به سفارت تایلند ارائه دهد. برای ثبت شرکت باید ابتدا با ویزای توریستی وارد تایلند شده و پس از ثبت شرکت جهات ارائه‌ی مدارک به سفارت، به ایران بازگردید و از سفارت درخواست ویزای کاری کنید. علاوه بر ویزای کار لازم است «اجازه‌ی کار» یا (Work Permit) هم درخواست کنید تا بتوانید در تایلند کار کنید. از مزایای ثبت شرکت  در تایلند می‌توان به باز کردن حساب بانکی معتبر و خرید و فروش ملک و … در این کشور اشاره کرد.

امتیاز