مهاجرت به سوئد از طریق دریافت ویزای ازدواج

سوئد به عنوان یکی از ایده‌آل‌ترین کشورها برای مهاجرت به‌شمار می‌رود. زیرا دارای وضعیت معیشتی و اقتصادی بسیار خوبی است و یکی از بهترین کشورهای اتحادیه‌ی اروپا محسوب می‌شود. راه‌های زیادی برای مهاجرت به سوئد وجود دارد؛ مهاجرت از طریق کار، پناهندگی، سرمایه‌گذاری و ازدواج ازجمله راه‌های مهاجرت به سوئد هستند. با  مجله گردشگری دور و نزدیک همراه باشید تا با شرایط مهاجرت به سوئد از طریق ویزای ازدواج بیشتر آشنا شوید. خرید بلیط هواپیما

درباره کشور سوئد 

کشور سوئد با نام پادشاهی سوئد، در اروپای شمالی واقع شده و یکی از وسیع تریک کشورهای اتحادیه‌ی اروپا به‌شمار می‌رود و با کشورهایی چون نروژ و فنلاند همسایه است. این کشور حدود ۹ و نیم میلیون نفر جمعیت دارد که نسبت به مساحت آن جمعیت کمی محسوب می‌شود. پایتخت این کشور استکهلم است و تنها ۳ میلیون نفر جمعیت دارد. نژاد مردم سوئد به وایکینگ‌ها می‌رسد و کیفیت زندگی و شرایط اقتصادی در این کشور بسیار خوب است. سوئد یکی از مهاجرپذیرترین کشورها است و مردمان زیادی سالانه برای مهاجرت به این کشور اقدام می‌کنند.آ

 مهاجرت به سوئد از طریق دریافت ویزای ازدواج

مهاجرت به سوئد از طریق دریافت ویزای ازدواج 

همانطور که می‌دانید یکی از راه‌های مهاجرت به سوئد ، همانند خیلی از کشورهای دیگر، مهاجرت از طریق ازدواج است. طبق قانون کشور سوئد، اگر فردی با یک شهروند سوئدی ازدواج کند، قادر خواهد بود اقامت کشور سوئد را دریافت کرده و تبعه‌ی این کشور شود. به عبارت دیگر، ازدواج با یک فرد سوئدی امکان تابعیت را برای فردی که قصد مهاجرت به این کشور را دارد فراهم می‌سازد. البته باید بدانید که قانون تابعیت از طریق ویزای ازدواج،‌ برای هر کشور متفاوت است.

ویزای همزی چیست؟

ویزای همزی یا «سامبو» ویزایی است که به دلیل داشتن پیوند خانواگی با یک شهروند سوئدی به شما داده می‌شود. البته لازم است برای دریافت این ویزا فرم درخواست را در اداره‌ی مهاجرت سوئد یا یکی از سفارتخانه‌های این کشور پر کرده و ارائه دهید.

پس از تکمیل مدارک خود که علاوه‌بر فرم درخواست ویزا، شامل عکس و گذرنامه‌ی معتبر هستند و پرداخت ۱۵۰۰ کرون به حساب سفارت سوئد یا اداره‌ی مهاجرت این کشور، به عنوان هزینه‌ی بررسی مدارک، منتظر اتمام روند اداری بررسی مدارک شوید. مهاجرت بدون کرت پایان خدمت

مدت زمان دریافت ویزای ازدواج کشور سوئد

مهاجرت به سوئد از طریق دریافت ویزای ازدواج 

معمولا حداکثر زمان قانونی برای بررسی مدارک و پاسخ به متقاضی و سپس دعوت به مصاحبه، در خصوص دریافت ویزای ازدواج، پنج ماه است اما گاها پس از گذشت دو ماه فرد متقاضی برای مصاحبه دعوت می‌شود. در این مصاحبه فرد متقاضی ویزای ازدواج باید واقعی بودن رابطه‌ی خود و صوری نبودن ازدواج را ثابت کند.

در این مصاحبه حضوری باید مدارکی ارائه شود تا ثابت شود ازدواج تنها به دلیل دریافت اقامت و به صورت مصلحتی نیست. مدارکی مانند عکس، فیلم، عکس ازدواج و عکس‌های خانوادگی یا حتی در صورت موجود بودن، سند ازدواج می‌توانند استفاده شوند. پس از اثبات حقیقی بودن رابطه، به فرد متقاضی ویزای دوساله داده می‌شود و به مدت دو سال می‌تواند در سوئد، اقامت داشته و کار کند. به علاوه می‌تواند در حوز‌ه‌ی شینگن رفت‌وآمد کند. بهترین کشورها برای مهاجرت

اقامت دائم سوئد از طریق ویزای ازدواج

پس از سپری شدن دوره‌ی دو ساله‌ی اقامت، ویزای ازدواج سامبو تبدیل به ویزای اقامت دائم می‌شود. درواقع می‌توان گفت، برای دریاقت اقامت دائم سوئد از طریق ازدواج، فرد متقاضی باید به مدت دو سال با همسر سوئدی خود زندگی مشترک داشته باشد. لازم به ذکر است که نحوه‌ی زندگی در سوئد در این مدت برای اداره‌ی مهاجرت این کشور اهمیت زیادی دارد و با توجه به بررسی اداره‌ی مهاجرت از نحوه‌ی زندگی فرد، باید مشخص شود که شهروند خوبی برای کشور سوئد بوده است. پس از دریافت اقامت دائم سوئد، فرد قادر خواهد بود مانند یک شهروند سوئدی در این کشور کار و زندگی کند و از حقوق شهروندی برخوردار شود.  مهمترین دلایل مهاجرت

مهاجرت به سوئد از طریق دریافت ویزای ازدواج