اقامت یونان مهاجرت به یونان

کشور یونان یکی از کشورهای قاره‌ی اروپا و یکی از مقاصد محبوب گردشگری است. این کشور زیبا و دیدنی بسیار مورد توجه افرادی که قصد مهاجرت را دارند قرار می‌گیرد زیرا کشوری است که شرایط کاری فوق العاده‌ای دارد و اقامت موقت و دائم در آن به راحتی امکان‌پذیر است. اگر می‌خواهید شرایط اقامت یونان را بدانید با مجله دور ونزدیک  همراه باشید.

مهاجرت به یونان از طریق تولد

یکی از شیوه‌های مهاجرت به یونان از طریق تولد است. نوزادی که در کشور یونان متولد شود -به شرطی که مادر و پدر وی از پنج سال قبل از تولد فرزند، تمام دوران بارداری و هنگام تولد فرزند در یونان ساکن باشند- می‌تواند شهروند این کشور باشد. هم‌چنین، اگر فرزندی در سن زیر ۱۸ سالگی به سرپرستی گرفته شود هم می‌تواند تابعیت این کشور را تحت قوانین مهاجرتی مربوطه اخذ کند. تابعیت خونی یک تابعیت فرعی و موقت است و برای اینکه به اقامت دائم تبدیل شود باید چند سال (با توجه به قوانین مهاجرتی) در این کشور اقامت داشته باشید تا بتوانید اقامت دائم آن را بدست آورید.

مهاجرت به یونان از طریق ازدواج

اگر قبلا ازدواج نکرده باشید و با یک شهروند یونانی ازدواج کنید می‌توانید اقامت کشور یونان را پس از طی مراحل اداری کسب کنید. لازم به ذکر است که خانم ها باید گواهی تجرد هم ارائه دهند. علاوه بر این، شما باید بعد از ازدواج چند سال در این کشور اقامت داشته باشید تا بتوانید اقامت دائم این کشور را دریافت کنید. جاذبه های گردشگری یونان

اقامت یونان

مهاجرت به یونان از طریق تحصیل

کسانی که سوء پیشینه ندارند به‌راحتی با این روش می‌توانند اقامت یونان را دریافت کنند. تحصیلات در کشور یونان تقریبا رایگان است مگر اینکه فردی بخواهد در دانشگاه خصوصی تحصیل کند. دانشجویان می‌توانند با اخذ بورسیه‌ی تحصیلی در دانشگاه‌های معتبر این کشور تحصیل کنند. یکی از شرایط اصلی برای این نوع مهاجرت قبول شدن در آزمون زبان انگلیسی است زیرا دروس دانشگاهی به زبان انگلیسی و یونانی آموزش داده می‌شوند. سفر به یونان

اقامت یونان

مهاجرت به یونان از طریق کار

افراد به دو شیوه می‌توانند ویزای کاری کشور یونان را دریافت کنند. در صورتی‌که یک پیشنهاد کار در کشور یونان داشته باشید و شرایط شما نیز برای آن مناسب باشد. دومین مورد اخذ ویزای کار کشور یونان است که با آن می‌توانید زمان مشخصی را در این کشور اقامت کنید تا کار مناسبی پیدا کنید. اگر در طی این زمان کار پیدا نکردید باید مجدد به کشور خود برگردید و برای دریافت ویزای کار اقدام کنید. افرادی که کار پیدا می‌کنند و در یونان ساکن می‌شوند اگر مشکل مسکن نداشته باشند بعد از مدتی می‌توانند خانواده‌ی خود را هم به یونان ببرند.

 

مهاجرت به یونان از طریق خرید ملک

این نوع مهاجرت در دسته‌ی مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرد. اگر در کشور یونان ملکی را خریداری کنید می‌توانید برای خود و خانواده‌ی خود اقامت پنج ساله دریافت کنید. هم‌چنین، اگر بخواهید از این روش اقامت یونان را به دست آورید از پرداخت مالیات معاف خواهید بود و از تمام حقوق شهروندی هم بهره‌مند خواهید شد. به علاوه، نیازی نیست که برای کسب اقامت یونان حتما در آن خانه سکونت داشته باشید و حتی می‌توانید آن را به شخص دیگری اجاره دهید. خرید بلیط هواپیما آتن

اقامت یونان

مهاجرت به یونان از طریق کار آفرینی

اگر فردی در رشته‌های گردشگری و هتلداری تحصیل کرده باشد می‌تواند با استفاده از این روش در هتل‌های کشور یونان فعالیت کند. در این روش داشتن تمکن مالی هم یکی از شرایط اصلی هستند و در ابتدای کار با باز کردن یک حساب بانکی باید به آن‌ها ثابت کنید که شرایط مالی مناسبی برای این کار دارید. اگر این مرحله را پشت سر بگذارید با انجام مصاحبه و در صورت قبول شدن می‌توانید در کشور یونان آغاز به کار کنید.